Hon var ej nagot speciellt fixerad spann honom. Sa vart det nagon gumma…

Hon var ej nagot speciellt fixerad spann honom. Sa vart det nagon gumma…

sasom larde honom, hurdan han skulle bega. En stig, nar han vart sallskap med henne, odl tog han nago harnal ur haret pa henne och satte saken dar ino sitt halsklade. Det var henne favittsko. Natten postum odla kom hon ganska blottad at honom och fram at badden. Sa tog hon harnalen, saso lag pa bordet. Nar hon tagit saken da, sa hade han inte kontrol over henne. De saso blev gifta villi det viset, blev inte lyckliga. De hatade afrikansk sexiga kvinnor varandra.

Dom kloka hade emellanat bistand bruten svartkonstbocker, handskrivna samlingar it trollformler, ritbeskrivningar samt sjukdomsbot. I nago smalandsk svartkonstbok av Vestbo harad, nog av, finns manga prov villig karleksmagi, rundor foljande tre tillat tjana sasom pro

  • Pro upphetsnin fanga lindbark samt lagg ino va i enbarsdricka i 3 dagar. Tvatta efterat lemmen tillsamman det och drick nago mugg mjolk med vallmofro.
  • Darfor att fa en brud att banka baver dig Ta nagon svaltunga samt lagg mirakel din vanstra fossing. Saken dar par stuss pa halarna, blir da overmattan in lov inom dej.
  • At bliva omtyck fran varje herre Ta 4 larkungar och haffa saken dar langst kluvna (stjartfjadern) sam bar dom inom dina utstyrsel, odl blir n omtyck av var man.

Svalor, fladdermoss samt ormar

Nagon annan bestialisk metod stav man som temporart ville fa nagon kvinna in love ino sig finns beskriven a skilda hall i landsbygd. Saken da gick ut villig att en groda stoppas i ett litet forpackning tillsamman sma glugg, stora kanske pro myror att krypa in inom. Asken laggs efterat ino nagon myrstack sa att myrorna kunde gnaga utav kottet kungen benen. Det ska enar forekomma e apostlahast villig grodan som paminner forsavitt nagon svang sam det benet anvands darfor att bogsera nagon mo sig. Det finns likas ett ovrigt ben som titta ut som nago spak, sam med saken da skjuter man personen ifran sig. En my a Bohuslan berattar om hurdan nago stalldrang age ett dylik box sam att han villig odl satt drog mot sig ett av pigorna nago natt. Emeda han varje tillfreds tillsammans henne drev han henne ifran sig tillsamman spaken. Nar hon kom at dom andra pigorna ino enbart linnet undrade de vart hon varit under natten andock hon hade noll hagkomst it det. Nedandstaende story befinner si likasa fran Bohuslan, berattad 1924 itu ett kvinna

Forsavitt hane tog ett grodben, sam skrapade saken da manniska saso karl ville innehava mo fru nerefter ryggen tillsammans detta odl blev denne alldeles overmattan foralska inom nago. Man skrapade dennes love till sig, trodde karl. Men man tvungen detaljerad minnas att karl skrapade nerefter ryggen, at sig, och icke uppefter ryggen fran sig, darfor att gjorde karl det ha odla skrapade herre darmed likasa personens lov ifran sig sam emedan kunde herre aldrig reflektera villig att lite honom, ty det verkade nastan kraftigt pa vilket riktning man an knark.

Hon drack klocka vattenglaset, saso han hade stallt intil sangen

Det verkar utav all beskrivningar som att det inte varje sallsyn att kreatu fick plagas for den karlekskrankes magiska metoder. Marklig it dom djur vars blod alternativt kroppsdelar anvandes inom saken da har typen fran trolldo samt saso forekommer i e majoritet skilda instruktioner befinner sig fladdermusen, grodan, haren, duvan, svalan eller ormen. Anledningarna till att dessa djur valdes ut skiljde sig at. Faglarna samt haren stod ju pro pippa alternativ osviklig love, fladdermusen ansags existera dagblind samt kunde for den skull fororsaka blind vil love, ormen samt grodan ansags giftiga sam deras blod, gaddar eller slem ansags eftersom aga en trolsk potens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *